Prijswijzigingen 2021

Beste relatie,

 

Het jaar 2020 is een zeer bijzonder jaar geworden. Een jaar waarin we ons zowel zakelijk als privé hebben moeten aanpassen, van afstand houden tot elkaar, zoveel mogelijk thuiswerken, van kinderen die niet naar school konden, tot het sluiten van restaurants en horeca en het niet doorgaan van evenementen.

Ondanks dit alles bleef de verkoop van bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en het verhuur van machines gewoon doorgaan. Namens het team van EQ-Rent willen wij u dan ook hartelijk bedanken voor onze fijne samenwerking in 2020.

Dit jaar heeft EQ-Rent geïnvesteerd in nieuwe hoogwerkers en een nieuwe bestelbus om onze service en dienstverlening naar u toe verder te kunnen optimaliseren.

De afgelopen periode hebben wij gesprekken gevoerd met onze fabrikanten en toeleveranciers omtrent de te verwachten prijsontwikkelingen voor het aankomende jaar.

Het goede nieuws is dat het ons gelukt is voor de meeste artikelen een prijsverhoging van 0% af te spreken. Daarnaast nemen wij de gestegen interne kosten, zoals loon- en transportkosten, voor onze eigen rekening.

Toch ontkomen ook wij er helaas niet aan om van verschillende artikelen de prijs toch te moeten verhogen. Wij zullen deze prijsstijging 1 op 1 aan u doorbelasten vanaf 1 januari 2021.

Prijswijzigingen van onze fabrikanten/toeleveranciers die gedurende het jaar 2021 worden doorgevoerd zullen ook aan u worden doorberekend.

Daarnaast zijn er ook enkele artikelen, denk hierbij bij aan de Single Use (disposable) handschoenen en de Single Use kleding, die door de wereldwijde onzekere situatie, veroorzaakt door het Covid 19 virus, de komende periode schaars zullen blijven.

Zoals u kunt begrijpen, kunnen wij voor deze artikelen voorlopig geen vaste prijs afgeven.

De prijzen zijn afhankelijk van de internationale marktsituatie en zullen, indien beschikbaar, hierdoor op dagprijzen worden gebaseerd.

Wij kunnen u wel verzekeren dat onze afdeling inkoop altijd gaat voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Indien u omtrent de prijsaanpassingen meer informatie wilt hebben, dan helpen wij u graag.

U kunt hiervoor contact opnemen met uw vaste contactpersoon of met een van de verkoopmedewerkers van EQ-Rent.

Wij vertrouwen erop u hierbij correct te hebben geïnformeerd en wij wensen u en uw medewerkers alvast fijne feestdagen en een goede gezondheid voor het nieuwe jaar.

In het nieuwe jaar staat EQ-Rent weer voor u klaar.

Team EQ-Rent

Voor Veilig en Comfortabel werken

Winkelwagen