Bata Safety Shoes

Bata Safety Shoe

Bedrijven zeggen vaak tegen ons: “ De veiligheid van onze medewerkers komt altijd op de 1e plaats”. Maar is dat echt zo? Wij weten zeker dat het hun bedoeling is, maar is het een feit?

Het zal voor u geen verrassing zijn dat EQ-Rent wil dat veiligheid een belangrijk feit is.

Of het nu in een fabriek, distributiecentrum, productielocatie of een andere plek is waar professionals in gevaarlijke werkomstandigheden kunnen terechtkomen. Hoe bekwaam en professioneel mensen ook zijn, ze blijven altijd kwetsbaar.

Wij kunnen de kwetsbaarheid verminderen en in veiligheid veranderen. Door ervoor te zorgen dat uw medewerkers sterk in hun veiligheidsschoenen staan, zich comfortabel voelen, met vertrouwen lopen en onder alle omstandigheden veilig kunnen werken.

Dat is de reden dat EQ-Rent de collecties van Bata heeft opgenomen in het leveringsprogramma.

Bata veiligheidsschoenen

Door onze uitgebreide kennis en ervaring in verschillende werkgebieden, weten wij precies wat u nodig heeft. Bata heeft namelijk de perfecte veiligheidsschoenen en -laarzen gecreëerd voor alle omstandigheden en is de ideale match voor uw eisen en wensen.

Bata heeft loopzolen van verschillende materialen en diverse profielen ontwikkeld, zodat er voor elke werkondergrond of werkomstandigheid een optimale oplossing is. Of u nu werkt in een natte, droge, warme of koude omgeving, Bata heeft altijd de geschikte veiligheidsschoenen/-laarzen voor u.

Mocht dit in interesse hebben gewekt of u wilt een goed advies over de Bata veiligheidsschoenen/-laarzen neemt u dan contact op met onze afdeling verkoop of uw vaste contactpersoon of bezoek onze Safety Sop.

 

Winkelwagen