Actie: Edge veiligheidsbrillen

EQ-Rent

ACTIE EDGE VEILIGHEIDSBRILLEN

Actie geldig t/m 31 oktober 2021

Onze ogen zijn het meest gevoelige deel van het menselijk lichaam. Als u aan het slijpen, snijden of aan het werk bent in een stoffige omgeving dan heeft u oogbescherming nodig.

Oogletsel kan pijnlijk, of nog erger, een permanente beschadiging veroorzaken.

Oogletsel kan voorkomen worden door te kiezen uit ons assortiment veiligheidsbrillen en die het best passen bij de door u uit te voeren werkzaamheden.

Het grootste deel van ons assortiment veiligheidsbrillen is leverbaar met Clear en Smoke, lenzen.

Deze maand heeft EQ-Rent een actie met 4 modellen Edge veiligheidsbrillen.

De Edge veiligheidsbrillen hebben een moderne en sportieve uitstraling en zijn geschikt voor iedere gebruiker. De veiligheidsbrillen hebben een eigentijds ontwerp en een uitstekende pasvorm.

 

          edge brillen actie

 

Beschrijving:                                                                                                                       

De Edge veiligheidsbril model Hawk is een veelzijdige, moderne en sportieve veiligheidsbril geschikt voor iedere gebruiker. Door de verstelbare anti-slip neusbrug creëer je een perfecte pasvorm. Door de twee-componenten veren zit de bril zeer comfortabel op je hoofd. Deze veiligheidsbril heeft een eigentijds ontwerp en een uitstekende pasvorm. Zwart met rood montuur.

De Edge Hawk heeft een gecertificeerde anti-damp én anti-kras coating.

Prijs € per st.

Artikel: 7.00182510 Model Hawk v-bril blanke lens                              1                                    8,10

Artikel: 7.00182515 Model Hawk v-bril smoke lens                              1                                    8,10

 

Beschrijving:                                                                                                                        

De Edge veiligheidsbril model Racer is een moderne veiligheidsbril die opvalt door zijn ontwerp en kleurstelling. Door de verstelmogelijkheden van de lenshoek past deze bril op ieder gelaat. De twee veren gemaakt van twee componenten zorgt voor een comfortabel gevoel en optimale grip. De Edge Racer is voorzien van een anti-kras & anti-condens coating. Zwart met lime groen montuur.

Prijs € per st.

Artikel: 7.00135010 Model Racer v-bril blanke lens                              1                                    5,55

Artikel: 7.00135015 Model Racer v-bril smoke lens                              1                                    5,55

 

 

 

 

Beschrijving:  

De Edge veiligheidsbril model Volcano is een montuurloze, sportieve bril met anti-statische eigenschappen. De lens is gemaakt uit één stuk voor optimaal zicht. De twee-componenten, geventileerde veren garanderen een comfortabele fit. Zwart met lime groen montuur.

De Edge Volcano heeft een anti-damp & anti-kras coating.

Prijs € per st.

Artikel: 7.00167510 Model Volcano v-bril blanke lens                            1                                   3,65

                                                                                                   

Beschrijving:

De Edge Falcon is een mooi uitziende en comfortabele zittende ruimzichtbril. De panoramische polycarbonaat lens zorgt voor een breed en optisch helder gezichtsveld. De verstelbare neopreen hoofdband met Edge brand kenmerkt deze unieke ruimzichtbril. Het thermal plastic rubber geeft een aangenaam gevoel op de huid en geeft een goede afdichting. De Edge Falcom is anti-statisch en kan over een receptbril gedragen worden. Groene afdichting en zwart montuur & band.

De Edge Falcon is voorzien van een anti kras & anti-condens coating.

Prijs € per st.

Artikel: 7.00005000 Model Falcon ruimzichtbril blanke lens                 1                                   10,05

 

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW, inclusief verpakking.

 

Mocht u interesse hebben of monstermodellen willen ontvangen neemt u dan even contact op met onze afdeling verkoop of uw vaste contactpersoon.

U kunt ons altijd even bellen 0181 442273 of stuur ons een e-mail info@eq-rent.nl

Ons verkoopteam staat altijd klaar om antwoord te geven op al uw vragen.

Winkelwagen