Bata veiligheidsschoenen

Bata veiligheidsschoen EQ-Rent

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wij van EQ-Rent zijn uw leverancier voor veilig en comfortabel werken en om die redenen verkopen wij nu ook Bata veiligheidsschoenen.

In veel branches, zoals de bouw, logistiek, chemische en auto-industrie, zijn veiligheidsschoenen enorm belangrijk. Bata Industrials gebruikt de nieuwste technologie om hoogwaardige veiligheidsschoenen, werksokken en inlegzolen te produceren. Bata Industrials is opgericht door Thomas Bat’a in 1894. Dankzij slim ondernemerschap, mechanisatie en concurrerende prijzen is Bat’a in enkele decennia met succes uitgegroeid tot een van Europa’s grootste schoenenfabrikanten zoals wij die nu kennen. De kantoren van Bata Industrials over de hele wereld voren samen “Bata Brand Business”. Het grote voordeel hiervan is dat alle belangrijke kennis op het gebied van specifieke arbeidsomstandigheden, inkoop en productontwikkeling gedeeld kan worden. Dit resulteert tot de goeie veiligheidsschoenen die Bata produceert. 

Neem nu een kijkje in de collectie.

Voor al uw vragen, tips of voor meer informatie kunt u terecht bij ons verkoop team! Neem gerust contact met ze op via 0181 44 22 73, stuur ons een email naar info@eq-rent.nl of kom gezellig langs in onze Safety Shop.

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Overige berichten

Zomer mee and greet

”Zomer meet and greet”

Heeft u al de “zomerkriebels”?  U bent bij deze van harte uitgenodigd op onze ”zomer meet and greet”. Wij organiseren (onder voorbehoud) op 1 juli, in samenwerking

Voorjaarskriebels

Voorjaarskriebels

Heeft u er al last van? De voorjaarskriebels? Het word weer lente. Dat betekend tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Gelukkig is er EQ-Rent. Wij hebben

Winkelwagen