Bata veiligheidsschoenen

Bata veiligheidsschoen EQ-Rent

Wij van EQ-Rent zijn uw leverancier voor veilig en comfortabel werken en om die redenen verkopen wij nu ook Bata veiligheidsschoenen.

In veel branches, zoals de bouw, logistiek, chemische en auto-industrie, zijn veiligheidsschoenen enorm belangrijk. Bata Industrials gebruikt de nieuwste technologie om hoogwaardige veiligheidsschoenen, werksokken en inlegzolen te produceren. Bata Industrials is opgericht door Thomas Bat’a in 1894. Dankzij slim ondernemerschap, mechanisatie en concurrerende prijzen is Bat’a in enkele decennia met succes uitgegroeid tot een van Europa’s grootste schoenenfabrikanten zoals wij die nu kennen. De kantoren van Bata Industrials over de hele wereld voren samen “Bata Brand Business”. Het grote voordeel hiervan is dat alle belangrijke kennis op het gebied van specifieke arbeidsomstandigheden, inkoop en productontwikkeling gedeeld kan worden. Dit resulteert tot de goeie veiligheidsschoenen die Bata produceert. 

Neem nu een kijkje in de collectie.

Voor al uw vragen, tips of voor meer informatie kunt u terecht bij ons verkoop team! Neem gerust contact met ze op via 0181 44 22 73, stuur ons een email naar info@eq-rent.nl of kom gezellig langs in onze Safety Shop.

 

 

Winkelwagen