Bedrijfskleding Spijkenisse

Bedrijfskleding kopen: De Safety Shop in Spijkenisse

Elk beroep bestaat uit verschillende werkzaamheden. Het ene beroep met groter risico dan de ander. Het is daarom erg belangrijk uw werknemers goed te beschermen tegen de risico’s. Goede bedrijfskleding, werkschoenen of persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn daarom erg belangrijk in een heleboel beroepen. 

Maar bent u opzoek naar iets specifieks? Geen probleem! Met ons ruime assortiment kunt u met al uw vragen bij ons terecht!  Onze slogan is niet voor niets ‘’uw leverancier voor veilig en comfortabel werken’’.

De Safety Shop in Spijkenisse een winkel voor bedrijfskleding, werkkleding Persoonlijke beschermingsmiddelen en de verhuur en verkoop van machines.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn verplicht. Werkgevers zijn verplicht om werknemers gratis PBM’s te bieden. Daarnaast moet er ook goede informatie worden verstrekt over het gebruik en onderhoud van deze persoonlijke beschermingsmiddelen.

Twijfelt u over het kopen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)? Of heeft u hier gewoon wat vragen over? Neem gerust contact op voor een goede bak koffie! 

Safety Shop Veiligheidsschoen Persoonlijke beschermingsmiddelen
Persoonlijke beschermingsmiddel (PBM) een overall
DASSY bedrijfskleding werkbroek

Bedrijfskleding en werkschoenen

Buiten ons ruime assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), hebben wij daarentegen ook een ruim assortiment aan bedrijfskleding of werkschoenen. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld: werkbroeken, veiligheidsschoenen, werkjassen, werkpolo’s, regen- en doorwerk kleding maar ook verder ook voor t-shirts en overhemden. 

Buiten de veiligheid en comfort om word bedrijfskleding een steeds belangrijker aspect voor de bedrijfsidentiteit. Wij kunnen daarom de bedrijfskleding die u bij ons besteld ook voorzien van uw bedrijfslogo. Zo personaliseren wij met onze eigen drukmachine iedere bestelling op maat. 

Kortom door EQ-Rent werken uw werknemers niet alleen in de veiligste en comfortabelste bedrijfskleding maar ook in de bedrijfskleding speciaal gepersonaliseerd voor uw bedrijf.

 

Bakkie doen?

Alhoewel een nieuwe leverancier nemen doet u natuurlijk niet zomaar. En dat begrijpen wij. Hoe weet u nou dat u op een partij kunt bouwen? Kom een keertje gezellig langs in onze Safety Shop in Spijkenisse. Laten we die bak koffie pakken, stel u vragen en probeer ons gewoon eens uit.

Winkelwagen