Bedrijfskleding Spijkenisse

Betrouwbare partner: De Safety Shop in Spijkenisse

Elk beroep bestaat uit verschillende werkzaamheden. Het ene beroep met groter risico dan de ander. Het is daarom erg belangrijk uw werknemers goede bedrijfskleding, werkschoenen of persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te bieden. Denk hierbij aan een werkbroek, veiligheidsbril, gehoorbescherming, overalls, handschoenen ect. Kies voor de optimale bescherming voor uw werknemers en kies de juiste bedrijfskleding, werkschoen of persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) die bij uw werkzaamheden past.

Bent u opzoek naar iets specifieks? Geen probleem! Met ons ruime assortiment aan bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) kunt u met al uw vragen bij ons terecht!  Onze slogan is niet voor niets ‘’uw leverancier voor veilig en comfortabel werken’’.

De Safety Shop in Spijkenisse een winkel voor bedrijfskleding, werkkleding Persoonlijke beschermingsmiddelen en de verhuur en verkoop van machines.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn een verplichte overheidsvoorschrift. Werkgevers zijn verplicht om werknemers gratis persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te bieden. Daarnaast moet er ook goede informatie worden verstrekt over het gebruik en onderhoud van deze persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Zowel werkgevers als werknemers kunnen de beste bescherming kiezen. De kennis en ervaring van medewerkers wordt veelal gebruikt om de juiste bescherming aan te schaffen.

Twijfelt u over het kopen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)? Of heeft u hier gewoon wat vragen over? Neem gerust contact op voor een goede bak koffie! 

Safety Shop Veiligheidsschoen Persoonlijke beschermingsmiddelen
Persoonlijke beschermingsmiddel (PBM) een overall
DASSY bedrijfskleding werkbroek

Bedrijfskleding en werkschoenen

Buiten ons ruime assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), hebben wij ook een ruim assortiment aan bedrijfskleding of werkschoenen. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld: werkbroeken, veiligheidsschoenen, werkjassen, werkpolo’s, regen- en doorwerk kleding maar ook voor t-shirts en overhemden. 

Buiten de veiligheid en comfort om word bedrijfskleding een steeds belangrijker aspect voor de bedrijfsidentiteit. Wij kunnen daarom de bedrijfskleding die u bij ons besteld ook voorzien van uw bedrijfslogo. Handig met onze eigen drukmachine personaliseren wij iedere bestelling op maat. Zo werken uw werknemers niet alleen in de veiligste en comfortabelste bedrijfskleding maar ook in de bedrijfskleding speciaal gepersonaliseerd voor uw bedrijf.

Bakkie doen?

Nieuwe persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) of bedrijfskleding aanschaffen doet u natuurlijk niet zomaar! En dat begrijpen wij. Hoe weet u nou dat u op een partij kunt bouwen? Kom een keertje gezellig langs in onze Safety Shop in Spijkenisse. Laten we die bak koffie pakken, stel u vragen en probeer ons gewoon eens uit.

Winkelwagen