EQ-Rent op Vestingdagen te Hellevoetsluis

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

We kunnen met trots terug kijken op een paar succesvolle vestingdagen te Hellevoetsluis. Natuurlijk heeft ook het mooie weer meegeholpen om grote aantallen bezoekers ( ca. 120.000) naar deze leuke vestingstad te trekken.

Dit jaar was er was er voor de eerste keer de naam EQ-Rent te bewonderen. We hebben de organisatie de nodige EQuipment in bruikleen gegeven die met veel plezier en naar alle tevredenheid is ingezet.

De Ausa Ruwterrein heftruck heeft zich als zeer eenvoudig bedienbaar, compact en toch uiterst sterk goed bewezen bij alle laad- en loswerkzaamheden. Daarnaast is de Goldini Transcar veelvuldig gebruikt voor he transport van diversen goederen over het grote evenementen terrein. In de donkere avond uren heeft alles dankzij onze mobiele lichttorens er goed verlicht bijgestaan.

Wij danken de organisatie voor de leuke samenwerking en wij zijn volgend jaar weer graag van de partij.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Overige berichten

Corona sneltest

Wij van EQ-Rent zijn uw leverancier voor veilig en comfortabel werken en om die redenen verkopen wij ook de corona sneltesten. Met deze corona sneltesten

EQ-Rent hoogwerkers ontvangst

Vier nieuwe hoogwerkers!

Wij bij EQ-Rent zijn blij u te mogen voorstellen aan onze nieuwe hoogwerkers. Wij van EQ-Rent hebben gemerkt dat de vraag naar hoogwerkers steeds groter

Winkelwagen