Graafmachine Spijkenisse

mobile graafmachine - JCB Hydra Dig

EQ-Rent: Dé graafmachine verhuurder van Spijkenisse

Elke klus vraagt om zijn eigen machines, bij sommige klussen is er een graafmachine nodig. In sommige beroepsgroepen is het handig om deze graafmachine te huren. EQ-Rent is dé graafmachine verhuurder van Spijkenisse. Ga voor het optimale resultaat voor de klus en huur wanneer nodig uw graafmachine bij EQ-Rent. 

Ben je op zoek naar écht groot materieel? Geen probleem! Ons assortiment helpt je bij iedere klus uit de brand. Dat is wat we machineverhuur op maat noemen.

Waarom een graafmachine huren?

Voor veel bedrijven is het slim om met eigen materieel aan de slag te gaan. Voor nog veel meer bedrijven is financieel gunstig om bepaalde machines te huren. U heeft dan geen zorgen om bijvoorbeeld het onderhoud van de machines en altijd is uw materiaal in een uitstekende staat. Een graafmachine huren kan dus voor uw een gunstige uitkomst zijn.

In sommige branches zijn graafmachines in werk niet altijd nodig, juist als het wel nodig is kan het huren van een graafmachine de oplossing bij uitstek zijn. Twijfel je over het huren van een graafmachine? Of heb je hier gewoon wat vragen over? Neem gerust contact op voor een goede bak koffie! 

Bobcat verhuur graafmachine
Graafmachine verhuur groot

Wat voor graafmachines hebben wij?

Buiten ons ruime assortiment verhuurmachines hebben wij verschillende graafmachines. Deze graafmachines zijn altijd gekeurd en klaar voor de verhuur. Wij hebben graafmachines van een klein tot een groot voormaat. 

“En wat nou als jullie de graafmachine die we willen huren niet in het assortiment hebben zitten?”. Het kan natuurlijk voorkomen, al is het assortiment voor machineverhuur erg groot. Maar als het zich voordoet, kunnen we altijd in overleg en kijken of het interessant is om alsnog de graafmachine aan te schaffen en in de verhuur aan te bieden. 

Dit zijn de graaf machines die wij momenteel verhuren:

 

 

Bakkie doen?

Hoe weet u nou dat u op een partij kunt bouwen? Kom een keertje gezellig langs in onze Safety Shop in Spijkenisse. Laten we die bak koffie pakken, stel u vragen en probeer ons gewoon eens uit.

Winkelwagen