Hoe schoon is uw werkplek?

Hoe schoon is uw werkplek?

Wist u dat?

EQ-Rent een grote lijn verschillende schoonmaak producten verkoopt? Wij zijn uw leverancier voor veilig en comfortabel werken. Alleen, hoe schoon is uw werkplek en waarom is een schone werkplek belangrijk? Zeker in deze tijd is het belangrijk hygiënisch te werk te gaan. Hoe schoon is uw werkplek? En wat kunt u doen om het zo schoon mogelijk te krijgen en houden? U leest het in dit nieuwsbericht. 

Reden 1: Hygiëne

Dit is misschien wel de meest logische reden: hygiëne. Allereerst is bedrijfshygiëne erg belangrijk, want het is uw visitekaartje voor medewerkers en klanten. Het is ook erg belangrijk voor uw imago. Zorg er daarom voor dat er geen bedorven voedsel in de koelkast ligt, geen lege zeeppompjes, en dat er altijd schoonmaakmiddelen zijn om schoon te maken. Daarnaast voorkom je ongedierte door goede hygiëne!

Reden 2: Betere weerstand

Wanneer u en uw medewerkers in een hygiënische en schone omgeving kunnen werken, wordt de weerstand sterk verbeterd. In deze tijd, is dat natuurlijk erg belangrijk. Er worden dan minder mensen ziek op het werk, dus is er minder ziekteverzuim. De vuile werkomgeving broedt bacteriën, het kantoor schoonmaken is daarom echt belangrijk!

Reden 3: Productiviteit

Bij het werken in een schone en opgeruimde omgeving is de productiviteit van medewerkers veel hoger: meerdere onderzoeken bevestigen dit. Als er frisse lucht in het gebouw is, zullen de hersenen beter functioneren. Als het schoon is en opgeruimd worden mensen niet ziek, waardoor ze natuurlijk beter blijven werken. Dus ook de productiviteit hangt af van hoe schoon de werkplek is.

Reden 4: De veiligheid

Een van de grootste oorzaken van letsel op de werkplek is vallen en struikelen over viezigheid en rondslingerende spullen. Daarom is het erg belangrijk om de vloer op te ruimen, schoon te maken en te drogen. Dit kan makkelijk met een reinigingsmachine, maar dit gaat ook met een dweil.

Voor al uw vragen, tips of voor meer informatie kunt u terecht bij ons verkoop team! Neem gerust contact met ze op via 0181 44 22 73, stuur ons een email naar info@eq-rent.nl of kom gezellig langs in onze Safety Shop.

 

Winkelwagen