Ladies Corner

De Ladies Corner

Uw leverancier in veilig en comfortabel werken, óók voor de vakvrouw

EQ-Rent staat klaar voor zowel de vakman als de vakvrouw. Echter merkte wij dat er door de jaren heen een steeds grotere behoefte is ontstaan om meer focus te leggen op de kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen van de vakvrouw. Want het zijn niet alleen mannen die tegenwoordig werkzaam zijn als schilder, elektricien, monteur, logistiek medewerker of bouwvakker. Ook steeds meer vrouwen zijn werkzaam in deze sector. En deze vakvrouw heeft nou eenmaal andere behoeftes als het gaat om kleding of persoonlijke beschermingsmiddelen. Om onze slogan ‘’voor veilig en comfortabel werken’’ eer aan te houden zijn wij dus een Ladies Corner begonnen.

In de Ladies Corner vind u alle bedrijfskleding, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsschoenen en accessoires voor de vrouw. De vraag wordt steeds groter, wat betekend dat ons assortiment ook steeds groter word. Zoekt u iets wat wij niet verkopen? Neem dan gerust contact met ons op, misschien kunnen we dit wel aanbieden aan u. 

Ladies Corner EQ-Rent

De vrouwenlijn

Om u een goed beeld te geven van onze vrouwenlijn hebben wij in onze Safety Shop in Spijkenisse een hoek ingericht speciaal voor de vrouw. Voor de werkkleding hebben wij gekozen voor het merk Dassy. Dassy is al een merk wat wij voeren en sluit daarom perfect aan op de mannenlijn met een uitstekende vrouwenlijn. Zij staan voor professionele werkkleding van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij u om nog een stapje extra te zetten nog tal van andere merken om u zo veilig en comfortabel mogelijk te kunnen laten werken. Deze werkkleding kunnen wij natuurlijk bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo. Ook voor de veiligheidsschoenen hebben wij een uitstekende lijn voor u neergezet. Veiligheidsschoenen met verschillende normeringen, vormen, kleuren én natuurlijk speciaal voor de vakvrouw.

Kortom, bij EQ-Rent vind u alles wat u nodig heeft om aan het werk te gaan als professionele vakvrouw. Heeft u iets nodig wat wij niet verkopen? Dan zijn wij niet bang om out of the box te denken en om u te helpen.

Ladies Corner EQ-Rent schoenen

Bakkie doen?​

Online kunt u natuurlijk een goed beeld krijgen wat wij voor u te bieden hebben. Wij snappen dat u niet zomaar uw bedrijfskleding bij ons aanschaft. Gelukkig hebben wij ook een fysiek winkel met showroom. Als u een keertje langs wilt komen in onze showroom om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben, dan bent u van harte welkom. Geef ons een belletje of kom gezellig langs!

ruime openingstijden

24/7 Service

All-in prijzen

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Winkelwagen