247 Jeans

Een ongeremde passie voor denim en een ode aan vakmanschap, dat motiveert 247 Jeans om het beste uit onze jeans te halen. Met de collectie presenteren we Jeans met een perfecte pasvorm, gemaakt van duurzame kwaliteit en met oog voor detail. 247 Jeans combineert praktische easy going workwear met een perfect fit en een uitgebreide keus aan modellen voor dames en heren. 247 Jeans is geen valse belofte.

247 Jeans

Voor de meeste mensen geldt dat je meerdere dagen per week aan het werk bent. Gemiddeld genomen wordt er meer dan 4 werkdagen doorgebracht op het werk. Het is dan ideaal dat je beschikt over comfortabele maar ook praktische werkspijkerbroeken.

247 Jeans levert uitsluitend hoogwaardige werkspijkerbroeken met verschillende pasvormen, kleuren en wassingen. De werkspijkerbroeken zijn net als normale jeans netjes genoeg om ook buitenom je werk te dragen. Ga je voor nette werk jeans, waarmee je ook veilig in de fabriek of bouwplaats kan lopen? Of voor de praktische werkspijkerbroek met extra zakken? Ben je werkzaam in logistiek, bouw of industrie? 247 Jeans heeft voor iedere doelgroep de perfecte jeans

 

Winkelwagen