Ansell

Al 125 jaar levert Ansell de meest geavanceerde beschermingsoplossingen aan miljoenen mensen op het werk en thuis, waardoor ze geen gevaar lopen. De ervaring, innovatieve producten en geavanceerde technologie geven de klanten gemoedsrust en vertrouwen wat geen enkel ander merk kan bieden. De missie van Ansells is om op een betrouwbare manier innovatieve veiligheidsoplossingen te bieden, waardoor een door Ansell beschermde wereld wordt gecreëerd.

Over Ansell

Ansell heeft zijn bedrijf geëvolueerd uit Australische rubberlatexproducten fabrikant tot een van ‘s werelds meest geavanceerde leveranciers van veiligheidsoplossingen. Elke dag zijn miljoenen mensen over de hele wereld afhankelijk van Ansell. Met Ansell producten waarvan ze altijd weten dat ze beschermd zijn en veilig kunnen presteren en effectief.

De categorie-expertise, innovatieve producten, vertrouwde merken en geavanceerde technologieën geven gemoedsrust en vertrouwen wat geen ander bedrijf kan leveren. Door het wereldwijde bereik, de categoriediepte en robuuste innovatie van het bedrijf, ondersteunen ze de groei van de klanten en bieden ze oplossingen voor nieuwe behoeften. Door deze aanpak kunnen ze blijven leveren voor de klanten, medewerkers en aandeelhouders.

Winkelwagen