Chemdefend

ChemDefend levert chemisch beschermende disposable werkkleding van hoge kwaliteit aan PBM-distributeurs in heel Europa en over de rest van de wereld. De producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit non-woven laminaat en gecombineerd met een optimaal kledingontwerp, met tal van eigenschappen die bedoeld zijn om de ‘beste in zijn klasse’-prestaties te leveren voor de gebruiker.

Over ChemDefend

ChemDefend is het merk die u chemische beschermende kleding kan leveren met een beperkte levensduur maar van hoge kwaliteit, kosteneffectief, type-gekeurd en ondersteund door productrichting en marketing back-up van hoog niveau. Met een groot aanbod aan superieure producten en een rijkdom aan ervaring in deze sector hebben zij als doel om een ‘ga naar’-bedrijf te worden in deze markt.

De combinatie van de productie in China en een verkoopkantoor en technische afdeling in Europa geven ze de klanten directe toegang tot de economische voordelen van de Chinese productie, terwijl het hen in staat stelt om de kwaliteitsgaranties te bieden die verwacht mogen worden van gevestigde Europese merken.

De producten van ChemDefend worden beoordeeld en gecertificeerd door erkende instantie Centexbel met nummer 0493 en voldoen aan de vereisten van de PBM Verordening 89/686/EEG Artikel 11b voor het produceren van Persoonlijke Beschermende Middelen. Met ingang van 21 april 2018 is ChemDefend® beoordeeld en gecertificeerd om te voldoen aan de vereisten van Verordening (EU) 2016/425 Module D.

 

Winkelwagen