Craft

Craft is een product van zweet en pijn, van wind en regen, van vallen en opstaan, en de euforie die ze ervaren bij het verleggen van uithoudingslimieten. Of het nu op de Olympische Spelen is of op het werk, thuis, in het bos of op straat, ze streven altijd naar optimale prestaties.

Craft

Bij Craft zijn ze bloedserieus over sportkleding en gepassioneerd door elk detail dat je helpt het meeste uit je sport of werk te halen. Daarom vormen prestaties de kern van het merk Craft. Sinds 1973, toen de Zweedse uitvinder Anders Bengtsson in de allereerste set Craft-ondergoed ging hardlopen, hebben ze mensen onder alle weersomstandigheden droog en op een optimale lichaamstemperatuur gehouden.

Bijna elke dag is een groep Craft-medewerkers te zien die het kantoor verlaten voor 5-10 kilometer hardlopen, een fietstocht of, als het weer het toelaat, langlaufen om de nieuwste apparatuur te testen. Ze werken ook voor en leren van enkele van de beste atleten over de hele wereld en ze streven naar uitmuntendheid. Voor Craft is het leven zweet en zij zijn van plan dat te beheersen.    

Winkelwagen