Luva

Het ontstaan van borstelfabriek Luva gaat al eeuwen terug in de familiestamboom. De fabriek kan met recht een familiebedrijf genoemd worden. Al vanaf begin 19e eeuw vervaardigen zij alle mogelijke soorten borstels, bezems, handstoffers, zaalvegers enz. voor zowel huishoudelijk en industrieel gebruik. De overgebleven originele kasboeken dateren uit 1850. Voor iedere klus de juiste borstel!

Over Luva

In de loop der jaren is het bedrijf drastisch veranderd. Van voornamelijk handwerk is de borstelfabriek anno 2019 een innovatieve en computergestuurde fabriek geworden. Door alle innovaties door de jaren heen is Luva in staat een zeer ruim assortiment borstels te leveren met hoge kwaliteit en tegen concurrerende prijzen.

Voor speciaal borstelwerk is de fabriek ook uitgerust om aan wensen van klanten te voldoen. Borstels worden zowel geleverd in natuurproducten als ook in kunststof materialen. Al vanaf 1850 zijn zij de expertise op gebied van allerhande soorten borstels, bezems, handstoffers, zaalvegers enz. voor zowel huishoudelijk als industrieel gebruik.

Winkelwagen