Milwaukee

Bij Milwaukee is ‘Heavy Duty’ meer dan alleen een slogan. Het is een belofte om het beste te bieden aan professionele gebruikers. Milwaukee technici ontwerpen niet alleen gereedschap. Ze ontwerpen gereedschap om de klus beter, sneller, betrouwbaarder en veiliger te klaren.

Over Milwaukee

De Milwaukee Electric Tool Corporation is een belangrijke fabrikant en leverancier van heavy-duty elektrisch handgereedschap en toebehoren voor professionele gebruikers over de gehele wereld. Vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is.

Milwaukee is op missie om een volledig snoerloze werkplek te creëren met de M12 en M18 systemen. Het Milwaukee M18 snoerloze systeem biedt meer dan 145 prestatiegerichte oplossingen voor zware toepassingen. En de M12 snoerloze systeem biedt meer dan 75 unieke subcompacte oplossingen, die inefficiënt handgereedschap ondersteunt of vervangt.
Bekijk Milwaukee ONE-KEY, het eerste digitale platform voor gereedschap en toebehoren.

Winkelwagen