MSA

MSA Safety Incorporated, opgericht in 1914, is de wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering van veiligheidsproducten die mensen en de infrastructuur van faciliteiten beschermen. Veel MSA-producten bevatten een combinatie van elektronica, mechanische systemen en geavanceerde materialen om gebruikers te beschermen tegen gevaarlijke of levensbedreigende situaties.

Over MSA Safety

De uitgebreide productlijn van het bedrijf wordt gebruikt door werknemers over de hele wereld in een breed scala van markten, waaronder de olie-, gas- en petrochemische industrie, de brandweer, de bouwsector, de mijnbouw en het leger. De kernproducten van MSA zijn onder meer zelfstandige ademhalingsapparatuur, vaste gas- en vlamdetectiesystemen, draagbare gasdetectie-instrumenten, industriële hoofdbeschermingsproducten, brand- en reddingshelmen en valbeveiligingsapparatuur.

De missie van MSA is ervoor te zorgen dat mannen en vrouwen over de gehele wereld veilig kunnen werken en dat zij, hun families en hun naasten in goede gezondheid kunnen leven.

Winkelwagen