Portwest

Portwest is een wereldwijd actieve fabrikant en distributeur van werkkleding, veiligheidskleding en PBM. Portwest, opgericht in 1904, is het snelst groeiende bedrijf in werkkleding ter wereld met een wereldwijd distributienetwerk en klantenservice in meer dan 130 landen. Portwest is een familiebedrijf en wordt nog steeds beheerd door de 3e generatie van de Hughes Family. De kern van de keten van het Portwest voordeel wordt gevormd door innovatieve productie’s en ontwerpen door een eigen team van experts.

Over Portwest

Portwest heeft wereldwijd meer dan 4.500 mensen in dienst en heeft een team van ontwerpers van wereldklasse die gespecialiseerd zijn in vlamwerende- en Hoge Zichtbaarheidskleding, hand- en voetbescherming, persoonlijke beschermingsmiddelen en draagbare technologie. Het bekroonde team van Portwest is marktleider op het gebied van veiligheid en onderzoekt voortdurend de nieuwste trends en innovaties die niet alleen voldoen aan de behoeften van de klant, maar die zelfs weten te overtreffen.

Portwest’s catalogus met 700 pagina’s is beschikbaar in 28 talen en bevat meer dan 1350 veiligheid gerelateerde productstijlen, waardoor Portwest een ‘one-stop-shop’ is voor alle veiligheidsbenodigdheden.

Portwest bezit vier ultramoderne fabrieken in Bangladesh (x2), Myanmar en sinds recent ook in Ethiopië. Daardoor hebben zij de volledige controle hebben over hun uitzonderlijke kwaliteit, doorlooptijden en ethisch verantwoorde inkoop. De reputatie van Portwest voor technische knowhow, rigoureuze implementatie en aandacht voor stijl en detail is meer dan eens bewezen. Consistente kleuren, hoge doekkwaliteit, een goede pasvorm en zeer concurrerende prijzen worden door klanten als vanzelfsprekend beschouwd.

Winkelwagen