Showa

‘SHOWA’ betekent “een evenwicht vinden tussen verschillende elementen” in het Japans. Dit principe is veel meer dan een formule; het vormt de kern van de aanpak en vereist volledige controle over alle stadia. SHOWA is het enige bedrijf dat de ontwerp- en productiecyclus van zijn beschermende handschoenen volledig beheert. Showa is wereldwijd marktleider op het gebied van werkhandschoenen en staat bekend om haar innovatieve en complete productenpakket, waarbij het ongekende draagcomfort uniek is aan elke Showa handschoen.

Over Showa

Elke dag bij SHOWA blijven ze innoveren om elke gebruiker een product te bieden dat aan de verwachtingen voldoet. Deze autonomie, die ongevoelig is voor methoden en concepten van concurrenten, is gebaseerd op het voortdurend overtreffen van wat eerder is gedaan, zodat iedereen geniet van comfort en optimale veiligheid.

Tegenwoordig staat SHOWA bekend om zijn kwaliteit en innovatie. Onze technologie heeft de branche, wat we met onze handen kunnen en de impact op het milieu voorgoed veranderd. Zij hebben dit bereikt door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, door PBM-normen te begrijpen en de klanten te verzekeren dat zij nooit genoegen zullen nemen met minder dan de hoogste kwaliteit in handbescherming.

Winkelwagen