Mondmaskers

Mondmaskers bij EQ-Rent

Mondmaskers:

 

U heeft het vast wel mee gekregen, het dringende advies van de overheid om in openbare ruimtes een mondmasker te dragen. Het dragen van mondmaskers lijkt misschien simpel maar het is niet zo simpel als dat het lijkt.

 

Hoe zet je je mondmasker goed op?

Het is belangrijk om voor het opzetten van een mondmasker uw handen goed te wassen met water en zeep en vervolgens het mondmasker niet aan te raken van de binnenkant of de buitenkant. Pak het mondmasker vast aan de elastiekjes en begin met het op zetten bij de neus. Zorg ervoor dat de neus, mond en kin goed bedekt zijn.

 

Hoe draag je een mondmasker dan op een veilige manier?

Als u het mondmasker op de juiste manier op gedaan hebt is het van belang deze niet meer aan te raken. Zit het niet goed? Dan kunt u proberen via de zijkanten het mondmasker te herpositioneren. Doe dit enkel aan de zijkant en vooral niet in het midden. Probeer het mondmasker niet af te zetten als dit niet nodig is. Wilt u bijvoorbeeld iets eten of iets drinken was dan van te voren goed uw handen met water en zeep.

 

Vervangen?

Een mondkapje kan, indien bij goed gebruik, heel de dag gebruikt worden. Gemiddeld zo’n 8 uur. Gebruikt u hem intensief? Denk aan bijvoorbeeld docenten. Dan wordt het aangeraden om het mondmasker om de 4 uur te vervangen. Ook als het mondmasker vies of vochtig is geworden moet u deze vervangen.

 

Afzetten?

Wilt u het mondmasker afdoen raak deze dan alleen aan de elastiekjes aan. Gooi het mondmasker vervolgens gelijk weg of leg deze op een plek die makkelijk te ontsmetten is.

 

Bij EQ-Rent

Bij EQ-Rent verkopen wij verschillende soorten mondmaskers. De hygiëne mondmaskers type 1 zijn 1 doos á 50 stuks voor €17,00 te koop. Wist u dat de overheid BTW vrijstelling heeft gegeven voor mondmaskers tot 31-12-2020? Voor meer informatie kunt u terecht op www.belastingdienst.nl.

Voor meer informatie of voor vragen kunt u contact met ons team opnemen of langs komen in onze Safety Shop.

Winkelwagen