Nieuwsbericht Pict-O-Norm

Pict-o-norm eq-rent

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Beste relatie, 

EQ-Rent levert een compleet assortiment veiligheidssignalisatie van Pict-O-Norm. 

In dit programma vindt u een uitgebreid assortiment veiligheidssignalisatie o.a. pictogrammen, leidingmarkeringen, veiligheid- labels, vloermarkering, afbakening en nog veel meer. 

 

De veiligheidssignalisatie die wij aanbieden is verkrijgbaar in vele maten en materialen. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende materiaal met een korte uitleg voor welke toepassingen deze geschikt zijn. 

Polypropyleen (PP) is een harde kunststof plaat van 1,5mm dik (voor kleine pictogrammen 0,8mm dik). Dit wordt vooral voor kleine tot middelgrote pictogrammen voor binnen gebruikt. 

Vinyl zelfklevend wordt gebruikt voor stickers in alle formaten. Dit wordt meestal binnen gebruikt, maar het kan ook prima buiten worden gebruikt. 

PVC is een harde kunststof plaat van 1mm of 1,5mm dik die ook gebogen kan worden. Dit maakt het geschikt voor haakse en panoramische borden. 

 

De veiligheidssignalisatie (pictogrammen) zijn onderverdeeld in: 

 Redding & Evacuatie 

 Brandbestrijding 

 Verbodstekens 

 Gebodstekens 

 Gevaartekens 

 Aanwijzingstekens 

 

Informeer ook naar de Master Lock vergrendelingssystemen (Lock Out/Tag Out) en het Master Lock (hang) sloten programma. 

 

Heeft u interesse in het assortiment van Pict-O-Norm of wilt u een product-of een prijsinformatie neem dan contact op met ons verkoopteam, zij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden, 

0181 442273 of stuur ons een email info@eq-rent.nl 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Overige berichten

Clique Logo

Nieuwsbericht Clique

 PROMOWEAR: ALL YOU NEED IS CLIQUE  Bent u op zoek naar een T-shirt, Polo shirt, Sweater of Softshell dan is Clique het juiste antwoord!  De

247 Jeans

Actie: 247 Jeans

 Actie geldig t/m 30 oktober 2021  Al jarenlang levert EQ-Rent succesvol de spijkerbroeken van het merk 247 Jeans, deze (werk-) spijkerbroeken hebben een perfecte pasvorm,

Winkelwagen