Nieuwsbericht ChemDefend 2021

Chemdefend EQ-Rent

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

ChemDefend®Co Ltd levert wereldwijd een hoge kwaliteit non-woven laminaat en chemisch beschermende Single-Use bedrijfskleding.

Alle modellen ChemDefend® zijn getoetst en gecertificeerd door Centexbel Notified Body nummer 0493 en voldoen aan de PBM vorderingen.

Steeds meer klanten ondervinden de voordelen van ChemDefend® t.o.v. andere Single-Use overalls aanbieders. De combinatie van een sublieme kwaliteit, zeer goede technische specificaties en concurrerende prijzen zijn daar de belangrijkste oorzaak van.

 

ChemDefend® levert beschermende kleding voor diverse toepassingen:

  • Veilige, comfortabele overalls voor werknemers die beschermd moeten worden tegen stofdeeltjes, organische chemicaliën, anorganische chemicaliën, besmettingsagentia en andere gevaren op de werkplek.

Om een juiste keuze te maken in het uitgebreide assortiment vragen wij u de volgende link te gebruiken t.w.: https://chemdefend.co/nl/products

In dit productoverzicht krijgt u ook volledige informatie over de beschikbare modellen en type normeringen.

Naast de verschillende uitvoeringen en kwaliteiten overalls heeft ChemDefend® ook bijbehorende accessoires zoals mouwen, overschoenen en -laarzen.

 

Overals

Als u geïnteresseerd bent of u wenst een goed advies over de ChemDefend Single-Use bedrijfskleding neemt u dan contact op met onze afdeling verkoop 0181 – 442273 of info@eq-rent.nl

of bezoek onze Safety Shop.

De Product Development manager van ChemDefend, Marc Lenaert, is ook altijd bereid uw bedrijf te bezoeken en u te adviseren in de juiste keuze en uitleg te geven van de materialen en normeringen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Overige berichten

Clique Logo

Nieuwsbericht Clique

 PROMOWEAR: ALL YOU NEED IS CLIQUE  Bent u op zoek naar een T-shirt, Polo shirt, Sweater of Softshell dan is Clique het juiste antwoord!  De

247 Jeans

Actie: 247 Jeans

 Actie geldig t/m 30 oktober 2021  Al jarenlang levert EQ-Rent succesvol de spijkerbroeken van het merk 247 Jeans, deze (werk-) spijkerbroeken hebben een perfecte pasvorm,

Winkelwagen