Ons team

Iedere dag is er een goed team van mensen aan het werk voor EQ-Rent. Dit team zorgt ervoor dat alles van top tot teen wordt verzorgd voor de klant. Zij luisteren naar wat uw behoeften zijn en proberen daar zo goed mogelijk aan te voldoen. Van het juiste advies geven onder genot van een kop koffie tot het transport van een machine. Heeft u vragen over EQ-Rent of over het aanbod? U kunt altijd terecht bij één van onze medewerkers:

20200915 EQrent-1
Rob Hoogland
Verkoop bedrijfskleding & PBM

Met zijn enorme ervaring op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) mogen wij Rob wel onze expert noemen. Hij is de man om rekening houdend met de werkzaamheden, omgeving, veiligheid en gezondheid het juiste product te leveren. Loopt u daarom ook gerust onze Safety Shop binnen om u te laten informeren.

20200915 EQrent-8
Sylvia Oonk
Verkoop

Sylvia is onze spring in het veld die ook binnen lekker aanwezig kan zijn. Zij is uw aanspreekpunt voor de verhuur afdeling, maar komt ook graag bij u langs om te kijken wat EQ-Rent voor u kan betekenen op het gebied van bedrijfskleding en Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Daarnaast is zij verantwoordelijk voor al die berichten die u voorbij ziet komen op: Instagram, Facebook, Linkedin en Twitter.

20200915 EQrent-13
WENDY Koning Brock
Verhuur

Wendy is verantwoordelijk voor de afdeling verhuur. Zij kan u het juiste advies geven op het gebied van machines zoals de hoogwerkers, verreikers en heftrucks enz. Ook heeft zij ruime kennis op het gebied van de diverse soorten gereedschappen die wij verhuren. Wendy heeft haar C1E rijbewijs. Zij rijd daarom met veel plezier in onze EQ-Rent bestelwagen en brengt daarom ook de machines op de plek van bestemming.

IMG_7503
Gijs Voskamp
Marketing

Gijs houd zich bezig met de website, de sociale media, de nieuwsbrieven en de overige marketing. Hij studeert commerciële economie. Met zijn verfrissende blik probeert hij leuke nieuwe concepten te verzinnen en uit te voeren.

ruime openingstijden

24/7 Service

All-in prijzen

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Winkelwagen