Over ons

Het verhaal van EQ-RENT

In 1997 waren het zware tijden in de Rotterdamse haven. Nadat Filip van ’t Hof de eerste ontslagronde op zijn werk had overleefd, kwam er bij de tweede ronde toch ook een einde aan zijn arbeidscontract. Vastberaden schafte hij een servicebus aan en zo werden de reparaties en onderhoud onder eigen naam voortgezet. Door altijd met een positieve mindset mee te denken met de klant, groeide Van ’t Hof in ruim 20 jaar uit tot een begrip in de Europese havens.


De eerste jaren werkte Nel van ’t Hof, de vrouw van Filip, wat op de achtergrond mee met de boekhouding en planning. Naarmate hun kinderen groter en ouder werden, raakte Nel steeds meer betrokken en is ze de sterke zakenvrouw geworden waar de gehele organisatie inmiddels niet meer zonder kan. Filip en Nel hebben samen drie kinderen die ze altijd zoveel mogelijk bij het bedrijf hebben betrokken. Inmiddels zijn Bram, Nicky en Fleur van ’t Hof volwassen en leveren ze alle drie op hun eigen manier een bijdrage aan de organisatie.


De familie Van ’t Hof heeft samen niet alleen veel technische en financiële kennis, maar ook heel veel ervaring. Toen het idee van EQ-Rent ontstond, besloot familie Van ’t Hof hun kennis en krachten te bundelen en de uitdaging van dit nieuwe bedrijf samen aan te gaan. Dat maakt EQ-Rent tot een echt familiebedrijf.

nel-van-t-hof
Nel van 't Hof
Directie

Nel vormt de vaste basis samen met Filip. Ze regelt de planning en verzorgt de facturatie. Daarnaast is Nel een commerciële netwerker.

filip-van-t-hof
Filip van 't Hof
Directie

Filip is de technische know how. Zijn jaren lange ervaring op divers technisch niveau helpen u aan out of the box oplossingen.

profiel-foto
Bram van 't Hof
Directie

Bram van ’t Hof is de oudste en enige zoon van Van ’t Hof. Na het VMBO ging Bram een opleiding doen tot bankwerker waarbij hij werkend kon leren. Daar heeft hij veel ervaring op kunnen doen in de technische sector. Nadat Bram zijn opleiding afgerond had, heeft hij nog een aantal jaar gewerkt in de haven van Rotterdam totdat hij besloot dat hij graag bij Van ’t Hof wilde gaan werken. Bram is afwisselend aanwezig bij Van ’t Hof en EQ-Rent en heeft daarvoor het juiste technische inzicht.

nicky-van-t-hof
Nicky van 't Hof
Directie

Nicky van ’t Hof is de oudste dochter van Van ’t Hof. Na het VWO ging Nicky Economie & Bedrijfseconomie en Fiscale economie studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daar heeft ze twee bachelors en twee masters behaald. Nog steeds is Nicky vaak aan het leren en probeert ze regelmatig nieuwe diploma’s te behalen. Inmiddels werkt Nicky een Nederlandse vermogensbeheerder, maar gebruikt ze regelmatig haar kennis bij Van ’t Hof en EQ-Rent.

profiel-foto
Fleur van 't Hof
Directie

Fleur van ’t Hof is de jongste dochter van Van ‘t Hof. Na de Mavo ging Fleur de opleiding Bedrijfsadministratie doen aan het MBO die ze succesvol heeft afgerond. Inmiddels studeert Fleur Ondernemerschap & Retail management aan De Hogeschool Rotterdam waar ze leert over alle verschillende aspecten van een onderneming. Fleur is naast haar studie regelmatig aanwezig bij EQ-Rent en zorgt met haar creatieve en commerciële inzicht voor de juiste marketing.

Het team van EQ-RENT

Iedere dag is er een goed team van mensen aan het werk voor EQ-Rent. Dit team zorgt ervoor dat alles van top tot teen wordt verzorgd voor de klant. Zij luisteren naar wat uw behoeften zijn en proberen daar zo goed mogelijk aan te voldoen. Van het juiste advies geven onder genot van een kop koffie tot het transport van een machine. Heeft u vragen over EQ-Rent of over het aanbod? U kunt altijd terecht bij één van onze medewerkers:
wendy-new
WENDY Koning Brock
Verhuur

Wendy is verantwoordelijk voor de afdeling verhuur. Zij kan u het juiste advies geven op het gebied van machines zoals de hoogwerkers, verreikers en hefttrucks enz. Ook heeft zij ruime kennis op het gebied van de diverse soorten gereedschappen die wij verhuren.

rob
Rob Hoogland
Verkoop bedrijfskleding & PBM

Met zijn enorme ervaring op het gebied van bedrijfskleding en PBM mogen wij Rob wel onze expert noemen. Hij is de man om rekening houdend met de werkzaamheden, omgeving, veiligheid en gezondheid het juiste product te leveren. Loopt u daarom ook gerust onze showroom binnen om u te laten informeren.

Profielfoto-Syl
Sylvia Oonk
Verkoop

Sylvia is onze spring in het veld die ook binnen lekker aanwezig kan zijn. Zij is uw aanspreekpunt voor de verhuur afdeling, maar komt ook graag bij u langs om te kijken wat EQ-Rent voor u kan betekenen op het gebied van bedrijfskleding en PBM.Daarnaast is zij verantwoordelijk voor al die berichten die u voorbij ziet komen op: Instagram, Facebook, Linkedin en Twitter.

ruudheus
Ruud Heus
Commercie

Aangezien Ruud al jaren bij Van ’t Hof heeft gewerkt, heeft hij veel ervaring met de machines. Ruud geeft u met zijn commercieel en technisch inzicht deskundig advies over de machines waarbij hij altijd zal luisteren naar uw behoeften.

Winkelwagen