Over onsGekeurd en degelijk materieel

Ons zeer jonge  machinepark geeft  u meer zekerheid om probleemloos gebruikt te worden. Daarnaast zijn deze goed onderhouden en keuren wij alle machines volgens de BMWT voorwaarden. Hierdoor is het mogelijk om probleemloos ingezet te worden in de industrie.

 Gunstige openingstijden

Tijd is geld, dit geldt ook voor de tijd die u kwijt bent om uw materieel op te halen en/of terug te brengen. Wij bieden u daarom diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld met transporteren. Zo bieden wij u de mogelijkheid een hoogwerker in combinatie met een aanhangwagen te huren, die u direct zelf mee kunt nemen. Maar we willen ook het onderscheid maken met onze openingstijden. U wilt toch ook om 8:00 al weer aan het werk zijn? Een machine op zaterdag of zondag terug  kunnen brengen? Ook daar hebben we mogelijkheden toe. Wij denken daar graag in mee, informeert u gerust naar de mogelijkheden.All in prijzen

Om niet voor verrassingen te komen staan is onze verzekering all-in, en  hoeft u buiten een mogelijke eigen risico,  verder geen extra kosten  te verwachten buiten de huur en eventuele transportkosten. Kortom : wij staan voor onze afspraken!


BEKIJK ONS VERHUUR- EN VERKOOPAANBOD

 

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

Onze motivatie

De verhuurmarkt is nog steeds groeiende en is er steeds meer vraag naar jong, goed en gekeurd materieel. Met onze brede ervaring in machines van Grond Weg en Waterbouw, kennen wij als geen ander de techniek en weten wij wat er van verlangt wordt. Wij denken graag met de klant mee en vinden het leuk om bedrijven met elkaar te koppelen, B2B. Onder het motto beter met elkaar als beter tegen elkaar zijn wij sterker om bepaalde probleemstellingen in de markt het hoofd te bieden. Met de gezellige sfeer bij ons in de showroom en een goed bakkie koffie bieden wij onze klanten de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen/verkennen om te kijken wat zij voor elkaar kunnen betekenen.

 


Wendy Koning Brock

Wendy Koning Brock

Afdeling Verhuur

Wendy is verantwoordelijk voor de afdeling verhuur. Zij kan u het juiste advies geven op het gebied van machines zoals de hoogwerkers, verreikers en hefttrucks enz. Ook heeft zij ruime kennis op het gebied van de diverse soorten gereedschappen die wij verhuren.

Cheryl Pols

Cheryl Pols

Afdeling verkoop/verhuur

Cheryl kan u juist adviseren over een goed stuk gereedschap onder het genot van een lekkere bak koffie. Tevens is zij erg gedreven op het gebied van onze social media en houd zij de website Up to date.

Sylvia Oonk

Sylvia Oonk

Afdeling verkoop

Sylvia is onze spring in het veld die ook binnen lekker aanwezig kan zijn. Zij is uw aanspreekpunt voor de verhuur afdeling, maar komt ook graag bij u langs om te kijken wat EQ-Rent voor u kan betekenen op het gebied van bedrijfskleding en PBM.Daarnaast is zij verantwoordelijk voor al die berichten die u voorbij ziet komen op: Instagram, Facebook, Linkedin en Twitter.

 

Rob Hoogland

Rob Hoogland

Afdeling verkoop bedrijfskleding en PBM

Met zijn enorme ervaring op het gebied van bedrijfskleding en PBM mogen wij Rob wel onze expert noemen. Hij is de man om rekening houdend met de werkzaamheden, omgeving, veiligheid en gezondheid het juiste product te leveren. Loopt u daarom ook gerust onze showroom binnen om u te laten informeren.