Prijsstijgingen

Beste relatie,

Zoals wij u eerder berichte – en waarvoor ook in de media volop aandacht is – bestaat er momenteel een buitensporige vraag naar disposable handschoenen en disposable kleding.

De enorme vraag hiernaar wereldwijd heeft geleid tot voortdurende en ongekende, enorme prijsstijgingen en oplopende levertijden.

Wij hebben al eerder aangegeven dat ook wij geconfronteerd worden met tussentijdse prijsstijgingen en voorzagen dat deze trend zich zou voortzetten.

Alle leveranciers/fabrikanten hebben hun prijzen wederom verhoogd.

 

Door de ontstane schaarste van disposable producten en de grondstoffen hiervan, de steeds veranderende prijzen en leverdata is het voor EQ-Rent niet mogelijk om deze te garanderen.

Concreet betekend dit, dat als wij een order plaatsen bij onze leveranciers, er geen vaste leverdatum en prijs kan worden afgegeven, wat logischerwijs inhoudt dat wij dit voor u ook niet kunnen doen.

Wij begrijpen dat dit voor u erg vervelend is, uiteraard zullen wij u waar mogelijk duidelijkheid verschaffen zodra verdere informatie bij ons bekend is.

Zodra de marktsituatie terugkeert naar “normaal”, zullen wij u weer op de voor u vertrouwde manier voorzien van prijzen en levertermijnen.

EQ-Rent streeft er naar om u toch, zo goed en kwaad het kan, te blijven voorzien van onze Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

Echter zullen wij nog steeds geconfronteerd worden met beperkte dan wel late aanvoer van producten, maar zullen toezien en er alles aan doen om de impact hiervan tot een minimum te beperken.

 

Met vriendelijk groet,

Team EQ-Rent

Winkelwagen