Prijswijzigingen per 1 oktober 2021

Prijsstijgingen EQ-Rent

Beste Relatie, 

Bij EQ-Rent geloven wij dat het bieden van een uitstekende service, snelheid, flexibiliteit en het leveren van kwaliteitsproducten de sleutel is tot ons succes. Deze producten leveren wij ook tegen scherpe prijzen. 

Al sinds het begin van dit jaar worden wij echter geconfronteerd met prijsstijgingen van veel van onze fabrikanten en leveranciers. 

Door het aanhoudende grondstoffen tekort, prijsstijgingen in verpakkingen en de extreem hoge transportkosten, zijn wij dan ook genoodzaakt de prijzen per 1 oktober 2021 te moeten aanpassen. 

Om u een voorbeeld te geven verhoogt om bovenstaande redenen onze fabrikant van papier- en poetsdoekenproducten, MTS Euro Products, per 1 oktober a.s. de prijzen met 6.5% voor het gehele assortiment. Daarnaast zijn vele importproducten vanuit het Verre Oosten enorm gestegen n.a.v. de enorme verhoging van de transportkosten. 

Orders die u voor 30 september 2021 bij ons plaatst worden geleverd tegen het huidige prijsniveau. 

Alle bestellingen die u vanaf 1 oktober 2021 plaatst leveren wij conform het nieuwe prijsniveau. 

De inkoop afdeling van EQ-Rent zal er alles aan doen om verdere prijsverhogingen te voorkomen en uiteraard zullen wij u tijdig op de hoogte stellen van eventuele verdere ontwikkelingen en/of wijzigingen binnen ons assortiment. 

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben dan vragen wij u contact op te nemen met onze afdeling verkoop. 

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. 

Met vriendelijke groet, 

Team EQ-Rent 

Winkelwagen