Safety Shop

De Safety Shop in Spijkenisse een winkel voor bedrijfskleding, werkkleding Persoonlijke beschermingsmiddelen en de verhuur en verkoop van machines.

De Safety Shop EQ-Rent

EQ-Rent is een jong bedrijf in Spijkenisse wat nog maar bestaat sinds januari 2019. EQ-Rent is een Safety Shop in Spijkenisse. Hier kan men terecht kan voor bedrijfskleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) of de verhuur van machines. 

De geschiedenis van EQ-Rent

Maar hoe is de Safety Shop tot stand gekomen? Het bedrijf is ontstaan doordat er vanuit Van ’t Hof steeds meer de vraag was naar verhuur van kleinere machines. Van ‘t Hof Machineverhuur en van ’t Hof Haven en Industrieservice zit hier om de hoek en bestaat al 25 jaar. Zij verhuren aan de haven en industrie het grote materieel, zoals bulldozers, schrankladers, graafmachines, ect. Toen Nel en Filip van ’t Hof steeds meer de vraag kregen naar kleinere machines hebben zij besloten deze kans te pakken en hun horizon te verbreden. Doordat er met de verhuur van kleinere machines ook een andere doelgroep benaderd wordt is er besloten hier een andere naam aan te hangen. Toen er een pand vrij kwam aan de Laanweg was dit het begin van EQ-Rent. Een bedrijf in de verhuur van kleinere machines met een eigen naam, logo en huisstijl maar met de zelfde principes.

veiligheidsschoenen in de Safety Shop in Spijkenisse
Binnen onze Safety Shop in Spijkenisse

Uitbreiding in bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Later is er besloten EQ-Rent een echte Safety Shop te maken en uit te breiden met een ruim assortiment aan bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Dat is de reden dat later ook de slogan ‘’uw leverancier voor veilig en comfortabel werken’’ ontstaan. Ook is het mogelijk de bedrijfskleding te personaliseren. Bijvoorbeeld met uw eigen bedrijfslogo door deze te laten bedrukken met onze eigen drukmachine. Zo heeft u altijd de beste bedrijfskleding en bescherming voor uw werknemers. Uiteraard met uw eigen bedrijfslogo, allemaal in de zelfde Safety Shop. 

Bakkie doen?

Iedereen is welkom in onze Safety Shop in Spijkenisse. Want wat wij willen uitstralen is de complete ontzorging van de vakman. Met zowel oog op de machine verhuur als de verkoop van bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Dit maakt het plaatje helemaal compleet. Wij zijn de leverancier voor veilig en comfortabel werken. Dus kom langs in onze Safety Shop in Spijkenisse!  

Werk en bedrijfskleding in onze Safety Shop in Spijkenisse
Winkelwagen