VCA Trainingen

EQ-Rent staat voor veilig en comfortabel werken.

Bij EQ-Rent kunt u niet alleen te recht voor uw bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en verhuur machines, Maar ook voor verschillende VCA trainingen. Veiligheid staat namelijk bij ons hoog in het vaandel. Daarom vinden we het van groot belang om onze kennis op dat gebied te delen door middel van trainingen. Zo bevorderen en waarborgen we de arbeidsveiligheid en werkomgevingsveiligheid van onze klanten. Wilt u een training volgen? Neem dan nu contact met ons op!

Hoogwerker en heftruck certificaat

In de ARBO wet is geregeld dat een werkgever verantwoordelijk is voor een gedegen vakkundige opleiding van zijn werknemers. Volgens de ARBO wet moet een hoogwerker bediener of een heftruckchauffeur 18 jaar of ouder zijn en aantoonbaar een bedieningsinstructie (of training) hebben gehad. Voor het veilig werken met een hoogwerker of heftruck is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder- of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen, zijn een goede basiskennis van de werking van de machine en een praktische training hierop noodzakelijk.
EQ-Rent kan u hiermee helpen. Via NIHOp bieden wij alle in Nederland gangbare hoogwerker en heftruck trainingen aan, maar ook IPAF trainingen (voor hoogwerker alleen) en voor Code 95 trainingen (dit is voor hoogwerker én heftruck). Dus ook voor verschillende trainingen kunt u bij ons terecht. 

66647916_885351711827667_1043769742617214976_n
67115027_886661381696700_2623429791776243712_n

VCA training

VCA is een afkorting van de lange term Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.
Bent u bewust van alle risico’s die je loopt tijdens het werk? Er kan namelijk meer gebeuren dan we vaak realiseren. Vaak is VCA daarom verplicht. Maar het is vooral raadzaam een VCA-cursus of training te volgen. VCA heeft alles met uw gezondheid en veiligheid te maken. Dankzij de training kunt u de theorie van veilig werken en weet u hoe u in de praktijk de kans op ongevallen verkleint. Bent u leidinggevende, werkt u in een risicovolle omgeving en heeft u de verantwoordelijkheid voor werknemers? Dan heeft u een VCA VOL diploma nodig. Volg nu de training bij EQ-Rent! 

Dankzij deze training weet u vrijwel zeker dat u uw diploma haalt. VCA Trainingen zijn niet verplicht, u leert wel alle lesstof die terugkomt in het examen in één keer. Het volgen van de training kost een dag, maar die ene dag levert u uiteindelijk meer tijd op, want zelfstudie is niet meer nodig.

Via Invistra kan EQ-Rent u het juiste trainingsaanbod aanbieden.  

vca logo trainingen bij EQ-Rent

Meer informatie over trainingen?

Wilt u meer informatie?

Winkelwagen