Vier nieuwe hoogwerkers!

EQ-Rent hoogwerkers ontvangst

Wij bij EQ-Rent zijn blij u te mogen voorstellen aan onze nieuwe hoogwerkers.

Wij van EQ-Rent hebben gemerkt dat de vraag naar hoogwerkers steeds groter werd. Om die redenen hebben we besloten onze verhuur vloot uit te breiden met 4 nieuwe hoogwerkers. 2 keer de Sinoboom 1212 met een werkhoogte van 14 meter en 2 keer de Sinoboom 1012 met een werkhoogte van 12 meter. Deze hebben wij  maandag 7 december mogen ontvangen.

Sinoboom is een fabrikant en innovator van hoogwerkers. Het bedrijf is opgericht op 28 februari 2008 en is gevestigd in Changsha, een stad in China. Zij voeren onderzoek uit, fabriceren en leveren service voor diverse soorten hoogwerkers. Sinoboom is een van de eerste fabrikanten van hoogwerkers in China. Zo hebben ze een schat aan ervaring opgedaan. Sinoboom-producten zijn wereldwijd verkrijgbaar.

EQ-Rent staat voor veilig & comfortabel werken en was een van de eerste Nederlandse verhuurbedrijven die Sinoboom hoogwerkers verhuurt. Wij maken graag het verschil in de markt en we richten ons op het ontzorgen van onze klanten en dat doen we al een paar jaar met succes met Sinoboom.

Wij hopen met deze uitbreiding onze klant nog beter te kunnen bedienen. Voor al uw vragen, tips of voor meer informatie kunt u terecht bij ons verhuur team! Neem gerust contact met ze op via 0181 44 22 73, stuur ons een email naar info@eq-rent.nl of kom gezellig langs in onze Safety Shop.

 

Winkelwagen