Voorjaarskriebels

Voorjaarskriebels

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Heeft u er al last van? De voorjaarskriebels?

Het word weer lente. Dat betekend tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Gelukkig is er EQ-Rent. Wij hebben namelijk alle schoonmaakproducten die u nodig heeft. Wij gingen u al voor. Misschien heeft u het al op sociale media gezien maar laatst hebben wij onze hele showroom schoon gemaakt. Deze is weer helemaal spic en span.

Naast onze schoonmaakproducten hebben wij ook uitstekend reinigingsmachines. Denk aan een schrobzuigmachine maar ook bijvoorbeeld een nat droog stofzuiger. Onze machines zijn inzetbaar voor verschillende werkdoeleinden en zijn altijd in uitstekende staat. Daarom ook super te gebruiken bij de voorjaarsschoonmaak.

Bekijk nu onze schoonmaakproducten en ga ook fris en fruitig de lente in. Heeft u twijfels of vragen over onze schoonmaak producten? Aarzel niet en neem contact met ons op.

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Overige berichten

Zomer mee and greet

”Zomer meet and greet”

Heeft u al de “zomerkriebels”?  U bent bij deze van harte uitgenodigd op onze ”zomer meet and greet”. Wij organiseren (onder voorbehoud) op 1 juli, in samenwerking

Voorjaarskriebels

Voorjaarskriebels

Heeft u er al last van? De voorjaarskriebels? Het word weer lente. Dat betekend tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Gelukkig is er EQ-Rent. Wij hebben

Winkelwagen